Salsa Verde

Mengsel van allerlei verse groene kruiden om uw vlees in te marineren.
Ook heerlijk om over het vlees of vis te serveren.
U kunt hem natuurlijk helemaal naar eigen smaak maken.
Zo kan de knoflookliefhebber er meer tenen knoflook in verwerken en de pittige medemens kan kiezen voor een hele jalapeno peper. 
Ook hartstikke lekker als dip voor tortilla's

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Marinades en Kruidenmengsels  - 
Klaar in: 1m  - 
Waardering  5.00/5

Ingrediënten

Voor 8 personen ()

Recept

  • 2 handvol (s) peterselie
  • 1 handvol (s) muntblaadjes
  • 1 handvol (s) bieslook
  • 1 stuk(s) knoflookteen
  • 1 scheutje olijfolie
  • 0.5 stuk(s) jalapeno peper

Voedingswaarde

(dieet, vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Salsa Verde Werkwijze

  1. Was alle kruiden goed en snij deze grof door.
    Snij de knoflook en peper fijn.
  2. Alle ingredienten in uw blender doen.
    Pureer helemaal fijn.
  3. In een schoon potje bewaren in de koelkast.
    Giet nog een beetje olie erop zodat het bovenop bedekt is.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer