Meest populaire recepten

7871 keer bekeken

Een niet alledaagse smoothie combinatie!
Smaken gaan goed samen en deze smoothie is heerlijk tegen dorst.
De perfecte beloning na sporten.

 

Categorie:  Smoothies
Moeilijkheidsgraad:
17627 keer bekeken

Heerlijke smoothie met fruit dat het hele jaar te verkrijgen is.
Mango en kiwi geeft een zonnig gevoel.
Goed gevuld en verzadigd gevoel na deze gezonde maar bovenal zalige smoothie!

Categorie:  Smoothies
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
9727 keer bekeken

Daar moet je echt bij gaan zitten en van genieten.
Heerlijke Tropische milkshake, lekker zoet en romig.

Categorie:  Milkshakes
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
11278 keer bekeken

Chocolade Munt Milkshake

 

Categorie:  Milkshakes
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
16283 keer bekeken

Deze gezonde smoothie is snel en gemakkelijk te maken.
Lekker om de dag mee te beginnen, als tussendoortje en zelfs als toetje.
Voor een lekkere smoothie is altijd goed moment.

Categorie:  Smoothies
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
8016 keer bekeken

Heerlijk hapje voor uw kleine bengel.

Categorie:  Babyvoeding
Bereidingstijd: 1m
Bereidingstijd: 10m
Moeilijkheidsgraad:
 
10281 keer bekeken

Harvey Wallbanger.
Een bekende cocktail met citrusfruit, Galliano en wodka.

Categorie:  Cocktails
Moeilijkheidsgraad:
 
14888 keer bekeken

Asperges met Hollandaise-saus.
Dat is een klassieker!
Een blender is ideaal voor het maken van deze bekende saus.


Categorie:  Hoofdgerechten
Seizoen:  april , mei , juni
Moeilijkheidsgraad:
 
10077 keer bekeken

Lekkere milkshake, en de meeste mensen hebben deze ingrediënten altijd wel in huis.

Categorie:  Milkshakes
Bereidingstijd: 1m
Bereidingstijd: 10m
Moeilijkheidsgraad:
 
5381 keer bekeken

Deze smaken bij elkaar is een aanrader.
Selderij met steranijs en een zure appel geven een heerlijk culinaire smaak.
Smullen geblazen!

Categorie:  Soepen
Bereidingstijd: 1m
Bereidingstijd: 30m
Moeilijkheidsgraad:

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer