Kip met Macaroni voor Baby https://t.co/sntvB7Rtrx
Rode Pepersoep
Mocht je een beetje ingekakt zijn...
Bam! Dan ben je in 1 keer weer bij je positieven.
Een soep met pit!
Deze soep is in 10 minuten klaar.
Lijkt het allemaal wat te pittig dan kunt u ook beginnen met 1 peper. (of een halve)
Ingrediënten
Voor 4 personen ()
Recept
- 1 liter(s) kokend water
- 1 stuk(s) bouillonblokje (groenten of kip)
- 1 stuk(s) ui
- 2 stuk(s) rode peper
- 2 stuk(s) knoflooktenen
- 1 eetlepel (s) tomatenpuree
- 1 scheutje olijfolie
- 2 theelepel suiker
Voedingswaarde
(vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)Rode Pepersoep Werkwijze
- Snij de ui, pepers en knoflook fijn.
- Een beetje olie in een pan doen en als de pan heet is een minuut of 2 de peper, knoflook en ui roerbakken.
- Doe de ui, knoflook, suiker, tomatenpuree en peper in uw blender.
Voeg bouillonblokje toe en 0,25 liter kokend water. (1 soepkom ongeveer) - Pureer het geheel helemaal fijn. (ongeveer 20 seconden en zorg dat de stoom kan ontsnappen uit de luchtgaatjes!)
- Giet de soep in een pan en vul aan met het overige water. (0,75 liter)
Nog even zacht laten pruttelen en de soep is klaar.