Spinaziesaus

Spinaziesaus is heerlijk over pasta of over vis.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Sauzen  - 
Klaar in: 2m  -  Bereidingstijd: 7m  - 

Ingrediënten

Voor 2 personen ()

Recept

  • 500 gram verse blad spinazie
  • 4 stuk(s) knoflooktenen
  • 150 mL room
  • 1 stuk(s) ui
  • 100 gram geraspte kaas
  • 1 beetje peper en zout naar smaak

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Spinaziesaus Werkwijze

  1. Was de spinazie goed schoon.
  2. Snipper de ui en snij de knoflook fijn.
  3. Doe de room , ui en knoflook in uw blender en voeg ongeveer de helft van de spinazie toe.
  4. Pureer het even.
    Zet de blender uit en voeg de overige spinazie toe.
    Pureer helemaal fijn.
  5. Giet het spinaziemengsel in een pan.
    (met een spatel alles eruit halen)
    En op laag vuur laten verwarmen en pruttelen.
  6. Strooi de geraspte kaas erbij en laat het erin smelten.
    Roer nog eens goed door.
    Op smaak maken met zout en peper.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer