Mojo Verde

Een groene paprika dipsaus.
De heerlijkste sauzen maak je met een blender.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Dips  - 
Klaar in: 1m  -  Bereidingstijd: 4m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 2 stuk(s) groene paprika
  • 4 stuk(s) knoflooktenen
  • 1 eetlepel (s) azijn
  • 2 scheutjes olie
  • 0.5 stuk(s) rode peper
  • 1 beetje zout naar smaak
  • 1 theelepel komijnpoeder
  • 2 eetlepel (s) verse koriander

Voedingswaarde

(dieet, vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Mojo Verde Werkwijze

  1. Snij de knoflook en peper in stukken.
  2. Snij de paprika in stukken en verwijder het zaad.
  3. Giet een scheutje olie in een pan en verwarm deze.
    Roerbak hier heel kort de knoflook, peper, komijnpoeder en paprika.
  4. Doe de inhoud van de pan in uw blender.
    Voeg er een scheutje olie aan toe, azijn, koriander en een beetje zout.
    Pureer helemaal fijn.
    Met een spatel eruit halen.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer