Courgettesoep met Kervel en Roomkaas

Van zo'n lekkere soep krijg je nooit genoeg!
Met de hulp van een blender is het snel te maken.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Soepen  - 
Klaar in: 5m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 2 stuk(s) courgette
  • 3 stuk(s) knoflooktenen
  • 1 stuk(s) ui
  • 2 eetlepel (s) kervel
  • 1 stuk(s) kruiden roomkaas
  • 1 liter(s) bouillon (kruiden of rund)
  • 1 scheutje olie (zonnebloem, kokosolie of olijfolie)

Voedingswaarde

(dieet, vegetarisch, glutenvrij)

Courgettesoep met Kervel en Roomkaas Werkwijze

  1. Maak een liter bouillon warm.
  2. Snipper vervolgens de ui en snij de knoflook fijn.
  3. Snij de courgette in stukken.
  4. Verhit een beetje olie in de pan en als deze heet is doe je de knoflook , courgette en ui erin.
    Hou in beweging, dus roeren.
  5. Voeg nu fijngesneden kervel toe en roerbak dit heel kort mee.
  6. Doe de knoflook, ui, courgette de kervel in de blender mengbeker.
  7. Voeg een kwart liter bouillon toe. (dus niet alle bouillon!!)
    Voeg ook de kruidenroomkaas toe.
    Doe de deksel op de blender en pureer alles helemaal fijn.
  8. Giet de inhoud van de blender bij de overige bouillon en klaar is de soep!
  9.  
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer