Tapenade van zwarte olijven en Ansjovis

Lekkere tapenade op broodjes, toastjes of amuses

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Bijgerechten  - 
Klaar in: 1m  - 

Ingrediënten

Voor 8 personen ()

Recept

  • 220 gram zwarte olijven zonder pit
  • 1 blikje ansjovis
  • 3 eetlepel (s) kappertjes
  • 2 theelepel (s) mosterd
  • 2 tenen knoflook
  • 1 scheutje olijfolie

Voedingswaarde

(glutenvrij, lactose vrij)

Tapenade van zwarte olijven en Ansjovis Werkwijze

  1. Doe alle ingrediënten in de blender en een klein scheutje olijfolie.
    (begin zuinig met de olie, is het te droog kunt u altijd nog een beetje toevoegen.)
  2. Pureer tot een gladde saus.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer