Meloensoep

Koude meloensoep is heerlijk op een warme dag.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Soepen  - 

Ingrediënten

Voor 2 personen ()

Recept

  • 1 stuk(s) Galia meloen
  • 2 dL bouillon
  • 1 eetlepel (s) pesto
  • 1 theelepel azijn
  • 2 stuk(s) plakjes ham
  • 1 naar smaak zout en peper

Voedingswaarde

(lactose vrij)

Meloensoep Werkwijze

  1. Haal de schil van de meloen en de pitjes eruit en snij in stukken.
  2. Pureer het vruchtvlees samen met de bouillon en de pesto in de blender tot een glad is.
  3. Deze soep  wordt koud gegeten. (zet minimaal een uur in de koelkast.
  4. Op smaak maken met een theelepeltje azijn. Peper en zout naar smaak.
  5. Snij de ham in dunne reepjes en leg er  een aantal reepjes in per  soepkom.
  6. Giet de soep  er overheen.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer