Macaroni met Kaas

Makkelijk ovenschotel recept Macaroni met Kaas.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Hoofdgerechten  - 
Klaar in: 1m  -  Bereidingstijd: 45m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 250 gram oude Cheddar kaas (klein gesneden)
  • 250 gram geraspte Parmazaanse kaas
  • 1 stuk(s) ui (grof gesneden)
  • 4 dL hete melk
  • 1 eetlepel (s) worcestershiresaus)
  • 1 Kopje(s) bloem
  • 2 tenen knoflook
  • 400 gram macaroni

Voedingswaarde

(vegetarisch)

Macaroni met Kaas Werkwijze

  1. Verwarm oven aan 350 graden  voor.
    Vet een ovenschotel in.
  2. Breng een grote pan licht gezouten water aan de kook.
    Voeg macaroni toe en kook 8 tot 10 minuten of tot al dente.
    Giet de macaroni af en spoel af onder de koude kraan.
  3. Doe de Cheddar, de hete melk, de bloem, de ui, de Worcestersaus, de peper, het zout, de knoflook in de blender.
  4. Zet uw blender aan op normale stand.
    Het mengsel tot kaas wordt gesmolten door de warmte van de melk en meteen goed vermengd met overige ingrediënten.
  5. Giet kaasmengsel over macaroni. Bestrooi de bovenkant nog de Parmezaanse kaas
  6. 30 minuten in de oven laten garen.


Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer