Crêpes Grand Marnier

Frans recept voor hele dunne pannenkoeken.
Overheerlijk met roomijs.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Desserts  - 
Klaar in: 1m  -  Bereidingstijd: 10m  - 

Ingrediënten

Voor 10 personen ()

Recept

  • 1 halve liter melk
  • 200 gram bloem
  • 3 stuk(s) eieren
  • 1.5 eetlepel (s) bruine basterdsuiker
  • 0.5 theelepel (s) zout
  • 1 scheutje citroensap
  • 1 beetje roomboter
  • 1 scheutje Grand Marnier

Voedingswaarde

(vegetarisch)

Crêpes Grand Marnier Werkwijze

  1. Smelt een klein klontje boter.
    Doe de bloem, melk, eieren, citroensap, suiker, zout en de gesmolten boter in de blender.
  2. Mix dit voor een tiental seconden tot er een glad beslag is.
  3. Neem een anti-aanbakpan en smelt hierin nog een klein beetje boter.
  4. Giet een klein beetje beslag in de pan en beweeg de pan zodat het beslag goed uitloopt.
  5. Als de onderkant goudbruin gebakken is de crêpe omdraaien en dubbelvouwen.
    deze  kant ook bakken.
    Bakken tot beslag op is.
  6. Schenk de Grand Marnier in een grote soeplepel.
    Houd een vlam bij de soeplepel zodat u deze gaat flamberen.
    Giet de brandende Grand Marnier over de crêpes.
    Meteen serveren.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer