Citroen Granita

Heerlijk slush van citroenen.
Zelfs na een flinke maaltijd altijd nog plek voor zo'n smaakvolle verfrissing.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Desserts  - 
Klaar in: 1m  -  Wachttijd: 15m

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 6 stuk(s) citroen
  • 1 eetlepel (s) citroenschil (geraspt) biologisch
  • 2 eetlepel (s) suiker
  • 3 dL water

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Citroen Granita Werkwijze

  1. Schil de citroenen, snij doormidden en verwijder eventuele pitjes.
  2. Doe de citroenen, citroenrasp en het suiker en water in uw blender en pureer tot sap.
  3. Het sap door een zeef zodat er een heldere sap ontstaat.
  4. Doe het sap in ijsblokjes vorm en laat dit bevriezen in uw vriezer.
  5. Als de blokjes bevroren zijn dan zet u de blender vast aan. (zodat de messen op vaart zijn)
    Crush de ijsblokjes. (eventueel met de pulseknop nog even extra laten springen)
  6. Meteen in een glas serveren.
    Heerlijk!
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer