Pesto Soepstengels
Om een heerlijke soep helemaal tot zijn recht te laten komen; serveer er dan zelf gemaakte pesto soepstengels bij.
Om je vingers bij af te likken!
Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop
Ingrediënten
Voor 4 personen ()
Recept
- 1 bosje basilicum
- 3 tenen knoflook
- 75 gram geraspte kaas
- 50 gram pijnboompitten
- 4 scheutjes olijfolie
Voedingswaarde
(vegetarisch)Pesto Soepstengels Werkwijze
- Verwarm de oven voor op 175 graden (of gasstand 3)
- Snij de knoflook fijn en was de basilicum.
- De de pijnboompitten, basilicum, knoflook en kaas in uw blender.
Voeg de olie toe en pureer helemaal fijn. - Rol 1 plakje bladerdeeg uit tot ca. 18 x 12 cm
(of meerdere, plakken bladerdeeg... je bent nu toch bezig) - Smeer het deeg in met pesto.
- Snij het bladerdeeg in 8 lange repen.
- Pak de uiteinden van elke reep bladerdeeg en draai ze tegenover gesteld. (Voor een spiraalvorm ; maar hoeft niet)
- Leg de repen deeg op bakfolie of aluminiumfolie en doe ze in de oven. (in het midden)
- Bak de soepstengels in ongeveer 10 minuten bruin.
Blender Workshop