Romige Artisjok Puree

Culinair bijgerecht.
Het kan zowel koud als warm worden gegeten.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Bijgerechten  - 
Klaar in: 1m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 0.5 stuk(s) gekookte aardappel
  • 4 stuk(s) gekookte artisjokharten
  • 125 mL slagroom
  • 50 gram cashewnoten
  • 1 scheutje citroensap
  • 1 beetje zout en peper

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Romige Artisjok Puree Werkwijze

  1. Doe de cashewnoten in de blender hak deze in een paar seconden.
  2. Voeg artisjokharten en overige ingrediënten toe en pureer glad.
    Met een spatel eruit halen.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer