Aardbeien Mousse

Gemakkelijk om te maken en ongelooflijk lekker!

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Desserts  - 
Klaar in: 5m  -  Bereidingstijd: 5m  -  Wachttijd: 10m

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 200 gram aardbeien
  • 3 eetlepel (s) suiker of agavesiroop
  • 2.5 stuk(s) gelatineblaadjes
  • 200 mL slagroom

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Aardbeien Mousse Werkwijze

  1. Week de gelatine in koud water.
  2. Haal de kroontjes van de aardbeien en doe ze in de blender met een klein scheutje water.
    Voeg 2 eetlepels suiker of agavesiroop toe.
    Pureer alles helemaal fijn.
  3. Giet het aardbeien mengsel in een pannetje en verwarm dit langzaam.
  4. Knijp de blaadjes gelatine uit en doe ze ook in het pannetje.
    Roer goed tot het is opgenomen.
    Haal de pan met het mengsel van het vuur.
  5. Klop de slagroom stijf met 1 eetlepel suiker of agavesiroop.
  6. Meng de slagroom met het aardbeienmengsel.
  7. Verdeel het mengsel over 4 glaasjes en zet ze in de koelkast zodat ze stijf worden.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer