Yoghurt Dille Dipsaus

Een dipsaus van magere yoghurt, verse dille en knoflook.
Perfecte dipsaus als groenten dipsaus.
Ook een heerlijke saus voor over uw broodje falafel.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Dips  - 
Klaar in: 1m  -  Bereidingstijd: 2m  -  Wachttijd: 2m

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 0.25 liter(s) magere yoghurt
  • 1 stuk(s) knoflookteen
  • 1 handvol (s) verse dille
  • 0.25 stuk(s) citroen
  • 1 beetje zout en peper naar smaak

Voedingswaarde

(dieet, vegetarisch, glutenvrij)

Yoghurt Dille Dipsaus Werkwijze

  1. Snij de dille een paar keer grof door.
  2. Bak de knoflook in de schil ongeveer 2 minuten in een pan zodat het scherpe smaak van de knoflook is. (De lekkere knoflooksmaak blijft)
    De knoflook even laten afkoelen en daarna het velletje verwijderen.
  3. Doe de yoghurt, knoflook en dille in uw blender.
  4. Knijp vervolgens het sap uit de citroen boven uw blender mengbeker.
  5. Pureer tot het goed fijngemalen is.
    Met een spatel uit uw blender halen en spoel uw blender mengbeker meteen af.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer