Cocktailsaus

Lekkere dipsaus voor chips, fondue, barbecue en garnalencocktail.

 

 

 

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Dips  - 
Klaar in: 1m  - 

Ingrediënten

Voor 10 personen ()

Recept

  • 1 stuk(s) ei
  • 1 beker creme fraiche 125ml
  • 1 eetlepel (s) citroensap
  • 150 mL ketchup
  • 0.25 liter(s) olie (olijf of zonnebloem)
  • 1 stuk(s) borrelglaasje cognac
  • 1 stuk(s) borrelglaasje whisky
  • 1 beetje zout en peper naar smaak

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Cocktailsaus Werkwijze

  1. Zorg dat het ei op kamertemperatuur is. (anders gaat het schiften)
  2. Doe het ei (dooier en wit), citroensap, zout en peper in de blender en voeg olie toe tot de messen onder komen te staan.
  3. Op de laagste stand mixen en dan terwijl de blender nog aanstaat via het dopje in de deksel de overige olie toevoegen in een dun straaltje.
    Meteen de blender uitzetten als alle olie erin zit.

  4. Vervolgens de overige ingrediënten in de blender doen.
    Mix alles in een paar seconden tot een heerlijke cocktailsaus.
  5. Eruit halen met een spatel.
    In koelkast bewaren.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer