Ananas Chili Honing Dipsaus

Zoet met een kleine pittige nasmaak.
Het kan met ananas uit een blik; maar die haalt het niet bij
een lekkere rijpe verse zoete ananas.
Dat proef je overduidelijk!
Het is een heerlijke saus om te dippen.
Van chips, groenten tot garnalen aan toe.
U kunt de saus ook nog verwarmen en er mee roerbakken.
Je kan er dus alle kanten mee op.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Dips  - 
Klaar in: 1m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 1 Kopje(s) verse ananas in stukken
  • 3 eetlepel (s) honing of agavesiroop
  • 0.5 eetlepel (s) fijngesneden chillipeper (of meer naar smaak)
  • 0.5 theelepel zout
  • 1 scheutje water

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Ananas Chili Honing Dipsaus Werkwijze

  1. Doe de ananas, honing, zout en chilipeper in uw blender.
  2. Giet er een klein scheutje water bij.
    Deksel erop en pureer helemaal fijn.
    (als de saus te dik is nog een beetje water toevoegen)
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer