Madame Jeanette Sambal

Ik weet niet naar welke dame deze peper is genoemd.
Maar die Jeanet moet wel een pittige tante geweest zijn.
Hier het blender recept van een heerlijke sambal.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Categorie:  Marinades en Kruidenmengsels  - 
Klaar in: 1m  -  Bereidingstijd: 5m  - 

Ingrediënten

Voor 10 personen ()

Recept

  • 500 gram madame Jeanette pepers
  • 2 stuk(s) uien
  • 6 stuk(s) knoflooktenen
  • 2 eetlepel (s) suiker
  • 1 scheutje azijn
  • 1 scheutje zonnebloemolie

Voedingswaarde

(dieet, vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Madame Jeanette Sambal Werkwijze

  1. Snipper de ui en snij de knoflook fijn.
    Doe dit in uw blender.
  2. Voeg suiker, azijn en scheutje zonnebloemolie toe.
  3. Haal de stelen van de pepers af en doe ze in uw blender.
    (als het niet helemaal in uw blender past, doe dan eerst de helft. Na pureren kan je daarna weer bijvullen)
    Pureer fijn.
  4. Een bakpan op het vuur zetten met een scheutje olie.
    Als deze warm is de sambal kort roerbakken.
    Daarna de sambal laten afkoelen en bewaren in een glazen potje in de koelkast.
  5. (Als u iets mildere sambal wilt dan de zaadjes uit de pepers halen voordat u gaat pureren)

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer