Basilicum Geitenkaasdip

Heerlijke dip voor uw groenten , op brood en zelfs als chips dip.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Dips  - 
Klaar in: 1m  - 

Ingrediënten

Voor 10 personen ()

Recept

  • 200 gram verse geitenkaas
  • 1 bosje basilicum
  • 5 eetlepel (s) mayonaise
  • 1 beker creme fraiche
  • 1 scheutje citroensap
  • 1 naar smaak zout en peper

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Basilicum Geitenkaasdip Werkwijze

  1. Doe de crème fraîche, de mayonaise, de geitenkaas, de basilicum en het citroensap in de blender.
    De blender ongeveer 15 seconden laten mixen.
    Evt. nog zout en peper naar smaak toevoegen.
  2. Met een spatel eruit halen.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer