Blauwe Kaas Dip

Blauwe kaas dip kunt u serveren met een schaal met groenten,
als groenten dip
Maar is ook te serveren bij brood, kippenvleugels en chips.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Dips  - 
Klaar in: 1m  - 

Ingrediënten

Voor 6 personen ()

Recept

  • 1 beker crème fraîche
  • 1 scheutje koffiemelk
  • 40 gram blauwe kaas
  • 1 stuk(s) knoflookteen
  • 0.25 bosje bieslook
  • 1 scheutje citroensap
  • 1 naar smaak zout en peper

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Blauwe Kaas Dip Werkwijze

  1. Haal het vel van de knoflook en pers deze uit of snij in kleine stukken.
  2. Doe de knoflook met de overige ingrediënten in de blender.
  3. Pureer tot een gladde massa. (ongeveer 20 seconden)
    Eruit halen met een spatel.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer