Basilicum Olie

Basilicumolie is een handig recept die u van te voren klaar kunt maken.
U gebruikt basilicumolie over salades, mozzarella en bij brood,

Moeilijkheidsgraad Kosten

Ingrediënten

Voor 8 personen ()

Recept

  • 1 bosje basilicum
  • 0.25 liter(s) olijfolie
  • 1 naar smaak zout en peper

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Basilicum Olie Werkwijze

  1. Was de basilicumblaadjes schoon.
    Doe vervolgens de basilicum in de blender en voeg olijfolie en zout en peper toe.
    Pureer het helemaal glad
  2. Met een spatel eruit halen en in een schoon potje bewaren met deksel. (is ongeveer 10 dagen houdbaar in koelkast)
    Spoel uw blender beker meteen om onder de warme kraan.
    Laat daarna nog 1 kopje heet water met 1 a 2 druppels afwasmiddel mixen zodat onder de messen ook alle vet weg is.
    De blender wast zichzelf schoon.
    En natuurlijk dat weer afspoelen.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer