Chtipiti Kaasdip

Lekkere gekruide Feta kaas dip kunt u eten bij brood,
maar ook lekker bijvoorbeeld om champignons mee te vullen
of tomaat.
Of een hele lekkere groenten dip.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Dips  - 
Klaar in: 1m  - 

Ingrediënten

Voor 6 personen ()

Recept

  • 200 gram Feta kaas
  • 2 eetlepel (s) oregano
  • 2 tenen knoflook
  • 1 stuk(s) chilipeper
  • 2 eetlepel (s) suiker
  • 2 eetlepel (s) citroensap
  • mL creme fraiche of slagroom
  • 0.5 theelepel (s) paprikapoeder
  • 4 eetlepel (s) olijfolie

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Chtipiti Kaasdip Werkwijze

  1. Was het chilipeper, verwijder zaad en snijd in kleine stukken.
  2. Pers de knoflook uit of snij in kleine stukken.
  3. Doe de feta, knoflook, chilipeper,citroensap, oregano, olijfolie, suiker, paprikapoeder en crème fraîche in de blender.
    Pureer tot een gladde saus
  4. Eruit halen met een spatel.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer