Apitizer Geroosterde Tomaat met Krab

Heerlijk voorgerechtje!
Kan ook als tussengerecht of als borrelhapje.
Het is weer heel simpel te maken maar wordt wel heel culinair ontvangen bij je gasten.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Overige Recepten  - 
Klaar in: 1m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 1 stuk(s) pot met zongedroogde tomaten
  • 0.5 stuk(s) rode ui
  • 0.5 stuk(s) citroen
  • 1 eetlepel (s) olijfolie
  • 1 theelepel zout
  • 1 beetje peper
  • 1 blikje krab (uitgelekt)
  • 4 takje(s) dille
  • 1 stuk(s) knoflookteen

Voedingswaarde

(glutenvrij, lactose vrij)

Apitizer Geroosterde Tomaat met Krab Werkwijze

  1. Snij de ui en knoflook in kleine stukken.
  2. Verwijder eventuele pitjes uit de citroen.
    Knijp het sap uit de citroen boven de blender.
  3. Giet de pot met zongedroogde tomaten in de blender.
    (ook het nat!)
  4. Voeg een scheut water, zout en peper toe en doe de deksel op de blender.
    Mix dit ongeveer 15 a 20 seconden.
  5. Giet de inhoud van de blender in een kom en roer daar de krabstukjes doorheen.
  6. Nu is het nog een kwestie van de glaasjes vullen!
    Makkelijk toch?
    Eventueel een slablaadje onder in het glas en decoreer nog
  7.  
  8.  
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer