Munt Basilicum Peterselie Pesto

De lekkerste pesto maak je altijd nog zelf.
Niets boven vers.
Deze variant op de normale basilicum pesto is heel fris en kruidig.
Lekker over salades en pasta's.

Moeilijkheidsgraad Kosten

Ingrediënten

Voor 10 personen ()

Recept

  • 3 handvol (s) basilicum
  • 7 stuk(s) muntblaadjes
  • 1 handvol (s) peterselie
  • 0.5 Kopje(s) pijnboompitten
  • 0.5 Kopje(s) Parmazaanse kaas (gerraspt)
  • 2 stuk(s) knoflooktenen
  • 1 dL olijfolie
  • 1 eetlepel (s) balsamico

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Munt Basilicum Peterselie Pesto Werkwijze

  1. Doe alle ingrediënten in uw blender.
    Mix tot het egaal is.
  2. Met een spatel kunt u het eruit halen.
  3. In de koelkast bewaren.
    Giet nog een beetje extra olijfolie er bovenop; dan blijft het langer houdbaar. (2 weken)
    U kunt pesto ook in vriezen; bijvoorbeeld in de ijsblokjesvorm.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer