Mangosaus Met Pit
Veel mensen koken met kant en klare sauzen uit potjes of zakjes.
Terwijl het heel gemakkelijk is om sauzen zelf te maken!
U weet precies wat u eet en alles is vers.
Deze saus is lekker bij alle vleessoorten, vis en zelfs over pudding en ijs.
Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop
Ingrediënten
Voor 2 personen ()
Recept
- 1 stuk(s) mango
- 1 stuk(s) limoen
- 1 stuk(s) chilipeper
- 100 mL rijstazijn
- 1 beetje zout
Voedingswaarde
(dieet, vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)Mangosaus Met Pit Werkwijze
- Schil de mango, verwijder de pit en snij in stukken.
Doe de mango in uw blender. - Snij de limoen doormidden, verwijder eventuele pitjes en knijp het sap eruit boven uw blender mengbeker.
- Maak de knoflook schoon en snij in stukken.
- Snijd de chilipeper in stukken.
(Als u van pittig houdt dan de zaadjes in de chili laten zitten. Anders eerst de zaadjes verwijderen en dan in stukken snijden - Doe alle ingrediënten in uw blender en mix tot helemaal fijngemalen is.
- De saus in de koelkast bewaren.
De saus bij gebruik verwarmen.
Blender Workshop