Dille Knoflook Olie

Dille knoflook olie is een heerlijke olie om visgerechten in te bakken.
Deze olie kan u ook lekker lang bewaren. (op een koele en donkere plek)

Moeilijkheidsgraad Kosten

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 0.25 liter(s) olie (arachideolie, zonnebloem, of olijf)
  • 2 stuk(s) knoflooktenen
  • 1.5 theelepel zout
  • 0.25 stuk(s) rode peper (mag meer als u van pittig houdt)
  • 4 takje(s) verse dille

Voedingswaarde

(dieet, vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Dille Knoflook Olie Werkwijze

  1. Haal het vel van de knoflook en doe ze in uw blender.
  2. Voeg de overige ingrediënten toe en mix ze helemaal fijn.
    (Natuurlijk kunt u het helemaal naar eigen smaak maken.
    In recept maar een klein stukje peper gedaan maar bent u een liefhebber van pittig dan kunt u er natuurlijk meer bij doen.)
  3. In een fles gieten en op een donkere plaats gebruiken.

Wees de eerste die een reactie schrijft!

Gelieve te registreren om een ​​beoordeeling te plaatsen

Uw reacties op dit recept (0)

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Sitemap
  • Disclaimer