Pijnboompitten Saus

Pijnboompittensaus is lekker bij ei en asperges,
groenten, salade, en bij wild.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Sauzen  - 
Klaar in: 1m  -  Bereidingstijd: 2m  - 

Ingrediënten

Voor 2 personen ()

Recept

  • 150 gram pijnboompitten
  • 0.5 stuk(s) citroen
  • 2 tenen knoflook (geperst)
  • 1 theelepel zout
  • 2 stuk(s) sneetjes witbrood

Voedingswaarde

(dieet, vegetarisch)

Pijnboompitten Saus Werkwijze

  1. Snij de korst van het wit brood af en het brood weken in water.
  2. In een koekenpan de pijnboompitten even opbakken.
    Doe ze in de blender.
    Pers de knoflook tenen uit en voeg toe in de blender.
  3. Knijp de citroen boven de blender uit en voeg knoflook en zout toe.
    Voeg ook het geweekte brood toe.
    Pureer het tot een saus in ongeveer een halve minuut.
    (als de saus te dik is eventueel wat water of olie toevoegen)
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer