Surinaamse Punch

Het is meteen Tropisch feest met deze heerlijke cocktail.
Met o.a verse ananas en kiwi, amandel likeur en rum.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Cocktails  - 

Ingrediënten

Voor 3 personen ()

Recept

  • 1 stuk(s) ananas
  • 2 stuk(s) kiwi
  • 1.5 eetlepel (s) suiker
  • 100 mL amandel likeur
  • 250 mL witte rum
  • 1 handvol (s) ijsblokjes

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Surinaamse Punch Werkwijze

  1. Snij de schil van de ananas en zorg dat ook alle zwarte puntjes verwijderd zijn.
    Snij de ananas in stukken en verwijder de harde binnenkern.  
  2. Doe de helft van de ananas in de blender.
    (de andere helft is voor een volgend feestje!
    Bewaar in stukken in de vriezer)
  3. Schil de kiwi's en snij een keer midden door.
    Doe in de blender.
  4. Voeg ijsblokjes toe, amandel likeur, rum en suiker.
  5. Mix ongeveer een halve minuut en het is klaar.
    Feest kan beginnen.

Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer