Yoghurt Koriander Dip met beetje Pit

Dat is weer eens een keer een ander soort dip.
Heel smaakvol, in eerste instantie lekker fris en daarna proef je dat het pittig is.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Dips  - 
Klaar in: 1m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • liter(s) milde yoghurt
  • 1 stuk(s) groene peper
  • 2 tenen knoflook
  • 1 stuk(s) limoen
  • 1 theelepel garam masala
  • 15 stuk(s) koriander takjes
  • 1 beetje zout naar smaak

Voedingswaarde

(dieet, vegetarisch, glutenvrij)

Yoghurt Koriander Dip met beetje Pit Werkwijze

  1. Haal de velletjes van de knoflook en snij deze fijn.
  2. Snij de citroen door midden, verwijder eventuele pitjes en knijp het sap eruit boven de blender mengbeker.
  3. Hou je van pittig, dan laat de pitjes in de groene peper zitten en anders verwijderen.
  4. Snij de peper in kleine stukken.
  5. Voeg yoghurt, garam masala, groene peper, knoflook, zout en koriander toe.
  6. Mix dit ongeveer 20 seconden.
    Met een spatel eruit halen.
  7. Smakelijk!
    Je kan dippen met rauwkost, chips, broodjes, wraps noem maar op.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer