Meest populaire recepten

33493 keer bekeken

Een smoothie is altijd een lekkere gezonde traktatie.
De karnemelk maakt het echt heel fris.
Karnemelk is ook een mager zuivel product dus is het ook nog eens
prima voor de slanke lijn!

Categorie:  Smoothies
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
23416 keer bekeken

Amlou is Marokkaans zoet broodbeleg

Categorie:  Overige Recepten
Bereidingstijd: 1m
Bereidingstijd: 5m
Moeilijkheidsgraad:
40093 keer bekeken

Overheerlijke milkshake van verse aardbeien.

Categorie:  Milkshakes
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
27292 keer bekeken

Heel apart groeten drankje.
Komkommer bevat onder andere sulfaten.
Deze mineralen stimuleren de nieren om afvalstoffen af te drijven.
Hierdoor stimuleer je de cellen om vet af te drijven.
Daarnaast is komkommer ook nog kalmerend.
Maar de smaak is nogal flauw.
Met wat kruiden wordt het een lekker hartig drankje.
Koriander is een kruid dat goed is voor de spijsvertering.

Categorie:  Sappen
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
16679 keer bekeken

Verse Perziken smoothie met een beetje kaneel en een paar blaadjes basilicum.
Het maakt het licht kruidig.

Categorie:  Smoothies
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
25127 keer bekeken

In avocado's zitten kalium, foliumzuur, vezels, vitamines B, C en E. Ze bevatten weinig zout en veel ‘goede’ onverzadigde vetten. Een lekkere smoothie om de dag mee te beginnen.

Categorie:  Smoothies
Moeilijkheidsgraad:
115265 keer bekeken

Een heerlijke fruitshake.

Categorie:  Smoothies
Moeilijkheidsgraad:
20695 keer bekeken

Smullen is het!

Categorie:  Smoothies
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
68744 keer bekeken

Green Smoothies worden door steeds meer mensen ontdekt en gewaardeerd! Je krijgt er veel goede stoffen binnen waardoor je veel meer energie krijgt. Begin je dag met een voorsprong!

Categorie:  Smoothies
Bereidingstijd: 1m
Moeilijkheidsgraad:
14716 keer bekeken

Maak zelf verse sambal.

Bereidingstijd: 2m
Bereidingstijd: 5m
Moeilijkheidsgraad:

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer