Basilicum Geitenkaas Roomsaus

Een heerlijke verse saus die in een paar tellen klaar is.
Het kan koud maar ook warm gegeten worden.
Alleen nog even in een pan op warmen en smullen maar.
Lekker over bijvoorbeeld pasta, over vlees en visgerechten,
Het smaakt ook lekker als groentesaus; noem maar op.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Sauzen  - 

Ingrediënten

Voor 2 personen ()

Recept

  • 1 beker crème fraîche
  • 1 handvol (s) basilicumblaadjes
  • 1 stuk(s) knoflookteen (fijngesneden of geperst)
  • 1 beetje zout en peper
  • 1 scheutje melk
  • 75 gram verse geitenkaas

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Basilicum Geitenkaas Roomsaus Werkwijze

  1. Doe alle ingrediënten in uw blender en mix dit enkele seconden.
  2. In een pan opwarmen.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer