@Brentsleng Zo zo Jeroen, drukke baas. Lijkt wel of je elke dag geintervieuwd wordt. Cool. Wij gaan weer luisteren.
Creme Anglaise
Een zoete dessert saus.
Het is overheerlijk over ijs.







Ingrediënten
Voor 4 personen ()
Recept
- 2 stuk(s) eierdooier (eigeel)
- 2 eetlepel (s) vloeibare honing
- 1 eetlepel (s) maizena
- 3 dL magere melk (heet)
- 2 theelepel (s) vanillesuiker
- 3 eetlepel (s) suiker
- 125 mL 125 gr creme fraîche of opgeslagen slagroom
Voedingswaarde
(vegetarisch)Creme Anglaise Werkwijze
- De eierdooier met de honing in het mengglas schuimig mixen.
- De maizena erbij en laten mixen.
Daarna de hete melk erbij en ook weer kort mixen. - Giet het mengsel terug in pannetje en breng al roerend aan de kook.
Op smaak brengen met vanillepoeder en suiker of zoetstof. - Roer de crème fraîche door de saus
Direct serveren.