Piri Piri Saus

Afrikaanse hete rode peper marinade saus.
Wilt u een dikke marinade dan minder olijfolie toevoegen.
En andersom geldt precies hetzelfde; wilt u meer een vloeibare piripiri dan meer olijfolie toevoegen.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Marinades en Kruidenmengsels  - 
Klaar in: 2m  - 

Ingrediënten

Voor 10 personen ()

Recept

  • 10 stuk(s) rode peper
  • 5 tenen knoflook
  • 1 eetlepel (s) paprikapoeder (zoet)
  • 1 theelepel zout
  • 2 stuk(s) citroen
  • 1.5 dL olijfolie
  • 1 handvol (s) basilicumblaadjes
  • 1 theelepel verse tijmblaadjes

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Piri Piri Saus Werkwijze

  1. Snij de pepers in stukken.
  2. Maak de knoflook schoon en snij in stukken.
  3. Snij de citroen doormidden en verwijder eventuele pitjes.
    Knijp het sap eruit boven uw blender mengbeker.
  4. Doe alle ingredienten in uw blender en pureer helemaal fijn.
    Met een spatel eruit halen en in een schone pot bewaren in de koelkast.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer