Ansjovis Pesto

Pesto met extra smaak.
Heerlijk op belegde broodjes, over pasta of gewoon op een stokbroodje.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Marinades en Kruidenmengsels  - 
Klaar in: 1m  -  Bereidingstijd: 4m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 50 gram basilicumblaadjes
  • 50 gram pijnboompitten
  • 50 gram geraspte Parmezaanse kaas
  • 2 stuk(s) knoflooktenen
  • 2 stuk(s) ansjovis filets
  • 75 mL olijfolie

Voedingswaarde

(glutenvrij)

Ansjovis Pesto Werkwijze

  1. Snij de knoflook fijn.
  2. In een pan de pijnboompitten en knoflook kort roosteren.
  3. Doe de pijnboompitten en knoflook in uw blender.
    Voeg ansjovis, olijfolie en geraspte kaas toe en pureer helemaal fijn.
  4. Even proeven, en eventueel nog wat peper en zout toevoegen.
    (maar hoeft niet, kaas en ansjovis is al redelijk zout)
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer