Geroosterde Tomaten Knoflooksaus

Deze saus smaakt bij veel gerechten overheerlijk!
Als pasta saus, over vlees, gevogelte en vis.
Als de saus koud is dan kunt u het ook gebruiken zoals ketchup.
Bijv bij een tosti of over de friet.
Een heerlijke saus dat van verse producten gemaakt is!
Geen kunstmatige toevoegingen.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Sauzen  - 
Klaar in: 1m  -  Bereidingstijd: 15m  - 

Ingrediënten

Voor 6 personen ()

Recept

  • 300 gram tomaten (bijv pomodori)
  • 5 stuk(s) knoflooktenen
  • 1 scheutje olijfolie
  • 1 beetje zout en peper
  • 1 handvol (s) basilicumblaadjes

Voedingswaarde

(dieet, vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Geroosterde Tomaten Knoflooksaus Werkwijze

  1. Verwarm de oven op 225 graden.
  2. Snij de tomaten door midden en leg ze met snijvlak naar boven.
    Bestrooi deze met zout en peper naar smaak.
  3. Haal de velletjes van de knoflook en plet ze een keer.
  4. Doe de plaat met tomaten en knoflook in het midden van uw oven en laat het een 15 minuten roosteren.
  5. Dan de tomaten en knoflook in uw blender doen.
    Voeg een handvol basilicum toe en pureer helemaal fijn.
    Eventueel in een pan weer opwarmen voor gebruik.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer