Bruschetta Met Kruidige Knoflook Doperwtenpuree

Bruschetta is een lekker hapje als starter, of borrel hap.
Naast een salade, bij de soep, eigenlijk een altijd welkome lekkernij.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Bijgerechten  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 1 stuk(s) stokbrood of 4 bakbroodjes
  • 250 gram verse doperwten of diepvries
  • 0.5 stuk(s) citroen
  • 4 stuk(s) knoflooktenen
  • 0.5 theelepel zout
  • 1 theelepel sambal
  • 1 scheutje olijfolie
  • 3 eetlepel (s) pijnboompitten

Voedingswaarde

(dieet, vegetarisch, lactose vrij)

Bruschetta Met Kruidige Knoflook Doperwtenpuree Werkwijze

  1. Rooster het brood knapperig.
  2. In een pan de knoflook even bakken met de pijnboompitten.
  3. Doe de erwten in een zeef en giet er kokend water overheen.
  4. Doe de erwten met de knoflook, pijnboompitten, zout en sambal in de blender en giet er een scheutje olijfolie bij.
  5. Knijp het sap uit de citroen boven uw blender mengbeker.
  6. Pureer helemaal fijn.
  7. Smeer de doperwtenpuree op de bruschetta.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer