Champignon Tomatensaus

Deze saus is lekker over kleine gehaktballetjes, over pasta of over vis.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Sauzen  - 
Klaar in: 1m  -  Bereidingstijd: 6m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 1 stuk(s) blik gepelde tomaten (400gr)
  • 100 gram champignons
  • 2 stuk(s) knoflooktenen
  • 1 scheutje olie
  • 1 scheutje sojasaus
  • 1 eetlepel (s) honing
  • 2 eetlepel (s) verse peterselie fingesneden
  • 1 beetje zout en peper

Voedingswaarde

(dieet, vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Champignon Tomatensaus Werkwijze

  1. Maak de champignons schoon.
  2. Snij de knoflook fijn.
  3. Doe de gepelde tomaten, champignons, sojasaus, honing, peterselie, zout en peper in uw blender en pureer dit enkele seconden.
  4. Zet een koekenpan op het vuur en verhit daar een scheutje olie in.
  5. Een paar seconden de knoflook in de olie frituren.
    Gier vervolgens de inhoud van de blender in de pan.
    Even een keer doorroeren en vervolgens het vuur laag zetten en even een minuut of 5 laten pruttelen.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer