Peterselie Dressing

Een eenvoudig te maken dressing die uw salade wat kruidiger maakt.
Heerlijke smaakmaker.
Maak lekker veel en bewaar het in een potje op een koele plaats.
Zo heb je een lekkere verse dressing op voorraad.
Dit recept is in een paar tellen gemaakt.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Dressing / slasaus  - 
Klaar in: 1m  - 

Ingrediënten

Voor 10 personen ()

Recept

  • 1 handvol (s) peterselie
  • 2 eetlepel (s) pijnboompitten
  • 2 dL olijfolie extra vierge
  • 1 stuk(s) knoflookteen
  • 0.5 theelepel zout
  • 1 beetje peper naar smaak (snufje)

Voedingswaarde

(dieet, vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Peterselie Dressing Werkwijze

  1. Zet een koekenpan op het vuur en als de pan warm is voeg de teen knoflook toe.
    Laat dit even kort roosteren en voeg dan de pijnboompitten toe en bak deze ook tot ze licht bruin zijn geworden.
  2. Doe de pijnboompitten en de knoflook in uw blender.
    (eventueel de knoflook even pletten of klein snijden)
  3. Voeg overige ingrediënten toe en pureer tot alles fijngemalen is.

    De dressing is klaar voor gebruik.
    Bewaar de dressing in een schoon potje in de koelkast.
    Het is een week houdbaar.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer