Walnotenkaas

Heerlijk voor op brood!! Ook heerlijk in een dadel, op toastjes enz.
Het is een pasta van gemalen walnoten.
Een variant op de welbekende pindakaas.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Overige Recepten  - 
Klaar in: 1m  - 

Ingrediënten

Voor 10 personen ()

Recept

  • 2 Kopje(s) gepelde walnoten
  • 1 theelepel zout
  • 2 eetlepel (s) olie (zonnebloem, kokosolie of olijfolie)
  • 1 eetlepel (s) honing

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Walnotenkaas Werkwijze

  1. Rooster de walnoten kort in een pan.
    Laat de walnoten afkoelen.
  2. Doe de walnoten in de blender.
    Voeg overige ingrediënten toe.
  3. Zet de blender aan en mix helemaal fijn.
    (eventueel met de momentschakelaar de noten laten springen)
  4. Met een spatel eruit halen.
    Bewaren in een schoon potje in de koelkast.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer