Vitello Tonato

Dit is een heerlijk voorgerecht dat snel te maken is.


Met dunne plakjes fricandeau of rosbief en een heerlijke saus van tonijn met ansjovis en kappertjes.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Overige Recepten  - 
Klaar in: 2m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 1 blikje tonijn
  • 6 eetlepel (s) mayonaise
  • 1 eetlepel (s) kappertjes
  • 4 stuk(s) ansjovis
  • 1 scheutje olijfolie
  • 1 eetlepel (s) citroensap
  • 1 beetje zout en peper naar smaak

Voedingswaarde

(glutenvrij, lactose vrij)

Vitello Tonato Werkwijze

  1. Open het blikje tonijn en laat de tonijn uitlekken.

  2. Doe de mayonaise in de blender, voeg olijfolie, ansjovis,kappertjes, tonijn en citroensap toe.

  3. Deksel op de blender en pureer dit helemaal fijn.

  4. Verdeel de plakjes fricandeau (of rosbief) over borden.
  5. Smeer een laagje van de zojuist gemaakte tonijnsaus op het vlees.
  6. Strooi er nog een paar losse kappertjes overheen.
    Garneer met een beetje rucola sla of peterselie.

Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer