Heerlijk op toastjes, gebruiken voor een amuse of lekker op brood. En ook weer razendsnel te maken.… https://t.co/Y6tj31fEvE
Vitello Tonato
Dit is een heerlijk voorgerecht dat snel te maken is.
Met dunne plakjes fricandeau of rosbief en een heerlijke saus van tonijn met ansjovis en kappertjes.







Ingrediënten
Voor 4 personen ()
Recept
- 1 blikje tonijn
- 6 eetlepel (s) mayonaise
- 1 eetlepel (s) kappertjes
- 4 stuk(s) ansjovis
- 1 scheutje olijfolie
- 1 eetlepel (s) citroensap
- 1 beetje zout en peper naar smaak
Voedingswaarde
(glutenvrij, lactose vrij)Vitello Tonato Werkwijze
- Open het blikje tonijn en laat de tonijn uitlekken.
- Doe de mayonaise in de blender, voeg olijfolie, ansjovis,kappertjes, tonijn en citroensap toe.
- Deksel op de blender en pureer dit helemaal fijn.
- Verdeel de plakjes fricandeau (of rosbief) over borden.
- Smeer een laagje van de zojuist gemaakte tonijnsaus op het vlees.
- Strooi er nog een paar losse kappertjes overheen.
Garneer met een beetje rucola sla of peterselie.