@aafkevandaag Mooie foto alsnog zonder te weten. Hoop dat het je goed gaat.
Apitizer Geroosterde Tomaat met Krab
Heerlijk voorgerechtje!
Kan ook als tussengerecht of als borrelhapje.
Het is weer heel simpel te maken maar wordt wel heel culinair ontvangen bij je gasten.
Ingrediënten
Voor 4 personen ()
Recept
- 1 stuk(s) pot met zongedroogde tomaten
- 0.5 stuk(s) rode ui
- 0.5 stuk(s) citroen
- 1 eetlepel (s) olijfolie
- 1 theelepel zout
- 1 beetje peper
- 1 blikje krab (uitgelekt)
- 4 takje(s) dille
- 1 stuk(s) knoflookteen
Voedingswaarde
(glutenvrij, lactose vrij)Apitizer Geroosterde Tomaat met Krab Werkwijze
- Snij de ui en knoflook in kleine stukken.
- Verwijder eventuele pitjes uit de citroen.
Knijp het sap uit de citroen boven de blender. - Giet de pot met zongedroogde tomaten in de blender.
(ook het nat!) - Voeg een scheut water, zout en peper toe en doe de deksel op de blender.
Mix dit ongeveer 15 a 20 seconden. - Giet de inhoud van de blender in een kom en roer daar de krabstukjes doorheen.
- Nu is het nog een kwestie van de glaasjes vullen!
Makkelijk toch?
Eventueel een slablaadje onder in het glas en decoreer nog