Romige Citroensaus

Dit is de perfecte saus bij vis.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Sauzen  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 1 theelepel zout
  • 2 stuk(s) citroen
  • 1 beetje peper naar smaak
  • 125 mL kookroom
  • 1 stuk(s) eierdooier
  • 1 eetlepel (s) dille
  • 1 stuk(s) knoflookteen

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Romige Citroensaus Werkwijze

  1. Plet de knoflook en verwijder dan de schil.
  2. Pers de citroenen en verwijder de pitjes.
  3. Doe alle ingrediënten in de blender en mix dit een paar seconden.
  4. In een pan laten inkoken tot het wat dikker wordt.
    Deze kan over over een vis; maar je kan ook een vis laten bakken met de saus.

Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer