Kip met Macaroni voor Baby https://t.co/sntvB7Rtrx
Pesto Tapenade
Heerlijk op broodjes of op toastjes.
Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop
Ingrediënten
Voor 4 personen ()
Recept
- 3 eetlepel (s) groene olijven zonder pit
- 2 tenen knoflook
- 30 gram pijnboompitten
- 30 gram basilicum blaadjes
- 2 eetlepel (s) Parmezaanse kaas (geraspt)
- 1 scheutje olijfolie
- 1 beetje zout en peper
Voedingswaarde
(vegetarisch, glutenvrij)Pesto Tapenade Werkwijze
- Pel de knoflook en hak deze grof.
- Pureer de knoflook, olijven,de pijnboompitten en basilicumblaadjes met een scheutje olijfolie in de blender.
Paar seconden maar.
Voeg daarna de kaas toe en laat nog even pureren.
Is de tapenade nog een beetje door dan kun je nog een beetje olie toevoegen. - Breng het geheel op smaak met zout en peper.
Eet smakelijk.
Blender Workshop