Pesto Tapenade

Heerlijk op broodjes of op toastjes.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Marinades en Kruidenmengsels  - 
Klaar in: 1m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 3 eetlepel (s) groene olijven zonder pit
  • 2 tenen knoflook
  • 30 gram pijnboompitten
  • 30 gram basilicum blaadjes
  • 2 eetlepel (s) Parmezaanse kaas (geraspt)
  • 1 scheutje olijfolie
  • 1 beetje zout en peper

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Pesto Tapenade Werkwijze

  1. Pel de knoflook en hak deze grof.
  2. Pureer de knoflook, olijven,de pijnboompitten en basilicumblaadjes met een scheutje olijfolie in de blender.
    Paar seconden maar.
    Voeg daarna de kaas toe en laat nog even pureren.
    Is de tapenade nog een beetje door dan kun je nog een beetje olie toevoegen.
  3. Breng het geheel op smaak met zout en peper.
    Eet smakelijk.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer