Knoflook Tomaatbrood

Dit is een heerlijk broodje bij een soep of als starter.
(i.p.v een broodje kruidenboter of pesto.)

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Bijgerechten  - 
Klaar in: 1m  -  Bereidingstijd: 15m  - 

Ingrediënten

Voor 4 personen ()

Recept

  • 0.5 stuk(s) brood of 1 hele stokbrood
  • 1 stuk(s) knoflook (hele bol)
  • 3 stuk(s) vleestomaten
  • 3 scheutjes olijfolie

Voedingswaarde

(vegetarisch, lactose vrij)

Knoflook Tomaatbrood Werkwijze

  1. Oven aanzetten op 180 graden.
  2. Snij het brood in plakken.
    Doe de geschilde tenen knoflook met de tomaten en de olie in de blender.
    Even laten pureren.
  3. Giet het mengsel over het brood heen en smeer uit over het brood.
  4. 10 tot 15 minuten in de  oven; dat ligt eraan hoe groot uw brood is.
    (De knoflookadem kan je verhelpen met peterselie. (ook peterselie sap is zo gemaakt)
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer