Chocolate Pot de Creme

Oeh lala, lekker chocolade toetje!

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Desserts  - 
Klaar in: 2m  -  Bereidingstijd: 5m  - 

Ingrediënten

Voor 6 personen ()

Recept

  • 1 stuk(s) ei
  • 1 theelepel (s) vanillesuiker
  • 3 eetlepel (s) roomboter (zacht)
  • 1 stuk(s) reep chocolade (puur) in stukken
  • 1 Kopje(s) volle melk
  • 1 beker slagroom (125 ml)

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Chocolate Pot de Creme Werkwijze

  1. Doe de vanillesuiker, ei, cacaopoeder, suiker en de roomboter in de blender en mix dit een aantal keer met de seconden knop (pulse)
  2. In een klein pannetje de melk en room en de chocolade laten opwarmen tot er belletjes ontstaan. Roeren en afzetten.
  3. Voeg de warme chocolade melk toe in de blender (deksel erop) en mix het geheel nog een aantal seconden
  4. Verdeel de chocolademousse over 6 kopjes en laat dit een aantal uur in de koelkast staan.
    (Ook makkelijk want dat kan ook dag van te voren gemaakt worden)
  5. Bij opdienen beetje slagroom toefje en versieren.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer