Peren Toetje

Enorm genieten met een lekkere bak zelfgemaakte peren yoghurtijs.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Desserts  - 
Klaar in: 1m  -  Wachttijd: 30m

Ingrediënten

Voor 5 personen ()

Recept

  • 3 stuk(s) rijpe peren
  • 0.5 liter(s) volle yoghurt
  • 1 zakje(s) vanillesuiker
  • 125 mL ongeklopte slagroom
  • 1 eetlepel (s) suiker

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Peren Toetje Werkwijze

  1. Schil de peren en verwijder het klokhuis.
  2. Doe de slagroom met de lepel suiker in een vetvrije blender mengbeker.
    Tien seconden laten mixen.
  3. Voeg daarna  yoghurt, peren en vanillesuiker toe.
    Nog ongeveer 15 seconden laten mixen.
  4. Het mengsel een plastic bakje gieten en in de vriezer plaatsen.
  5. Na half uurtje een keer goed door roeren en  nog eens een kwartier terug in de vriezer zetten.
  6. Dan uit de vriezer halen en porties verdelen.
    Als versiering kunt u koekjes of slagroom toevoegen.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer