Pastinaak Puree

Lekker bijgerecht.
Een aardappelpuree met wortel en anijs-achtige smaak.
Pastinaak is wordt bijna niet meer gegeten.
(vergeten groenten) Jammer want ze zijn heerlijk.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Bijgerechten  - 
Klaar in: 1m  -  Bereidingstijd: 20m  - 

Ingrediënten

Voor 2 personen ()

Recept

  • 1 beetje zout en peper naar smaak
  • 1 stuk(s) pastinaak
  • 1 stuk(s) aardappel
  • 1 dL room

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij)

Pastinaak Puree Werkwijze

  1. Schil de pastinaak dun af. (dunschiller)
    Snijd de twee uiteinden eraf  en snijd de rest van de pastinaak in stukken.
  2. Schil de aardappel en snij in stukken.
  3. Kook de aardappel en pastinaak in ruim water voor ongeveer 15 a 20 minuten.
    Giet beide af.
  4. Doe de pastinaak en aardappel in uw blender en voeg zout,  peper en room toe.
    Pureer helemaal glad.
  5. Met een spatel de pastinaak puree uit de blender halen.
    En spoel meteen uw blender mengbeker schoon.

Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer