Mimosa

Champagne cocktail met sinaasappels.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Cocktails  - 
Klaar in: 1m  - 

Ingrediënten

Voor 10 personen ()

Recept

  • 1 fles(sen) champagne (gekoeld)
  • 0.25 liter(s) Spa blauw
  • 3 stuk(s) sinaasappels
  • 1 eetlepel (s) suiker

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Mimosa Werkwijze

  1. Schil de sinaasappels en de citroen en snijd doormidden.
    Verwijder eventuele pitjes.
  2. Doe het fruit in de blender en voeg 1 volle eetlepel suiker, ijsblokjes en het water toe.
    Deksel erop en laten mixen tot een sap. (ongeveer 20 seconden)
  3. Het sap door een zeef halen zodat het vruchtvlees achter blijft.
  4. De champagne glazen voor de helft met champagne vullen en aanvullen met het sinaasappelsap.
  5. Extra recept: U kunt het vruchtvlees  wat in de zeef is achtergebleven terug doen in uw blender. 
    Voeg een beetje olie en azijn toe en zo heeft  u een heerlijke dressing gemaakt voor over salades.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer