Kiwi Perzik Jam

Lekker op brood een huisgemaakte verse perzik kiwi jam.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Overige Recepten  - 
Klaar in: 1m  -  Bereidingstijd: 5m  - 

Ingrediënten

Voor 10 personen ()

Recept

  • 10 stuk(s) kiwi
  • 7 stuk(s) perziken
  • 500 gram geleisuiker

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Kiwi Perzik Jam Werkwijze

  1. Schil de perziken en de kiwi's en snijd in stukken. (verwijder van de perziken de pit)
  2. Doe het fruit in de blender en voeg een klein beetje water toe en laat het fruit pureren.
  3. Doe het gemalen fruit in een hoge pan breng het mengsel al roerend aan de kook.
    Laat ongeveer een minuutje doorkoken.
    Eventueel schuim kan met een spatel afgenomen worden.
  4. Giet de hete jam in schoongemaakte, glazen potten.Sluit de potten direct af en zet ze 5 minuten ondersteboven.
    De jam wordt pas tijdens het afkoelen dik.
  5. Bewaar de potten jam op een koele, donkere plaats.
  6. Na openen bewaren in de koelkast.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer