Citroen Knoflook Mayonaise

Citroen knoflook mayonaise is een lekkere saus bij visgerechten, garnalen, schaaldieren, scampi's, broodjes, chips en sla.

Moeilijkheidsgraad Kosten
Blender Workshop

Categorie:  Sauzen  - 
Klaar in: 1m  - 

Ingrediënten

Voor 10 personen ()

Recept

  • 1 stuk(s) ei
  • 2 stuk(s) eierdooier (eigeel)
  • 1 eetlepel (s) mosterd
  • 1 dL citroensap
  • 1 theelepel (s) geraspte citroenschil
  • 2 tenen knoflook (geperst)
  • 1 naar smaak zout en peper
  • 5 dL olijfolie

Voedingswaarde

(vegetarisch, glutenvrij, lactose vrij)

Citroen Knoflook Mayonaise Werkwijze

  1. Laat alle ingrediënten op kamer temperatuur komen.  (anders kan de mayonaise gaan schiften)
  2. Doe het ei, eierdooiers, mosterd, citroensap, peper en zout in uw blender.
    Zet de blender aan en til de deksel schuin afgedekt omhoog zodat u terwijl de blender draait de knoflook toevoegt.
  3. Daarna de olie, (ook terwijl de blender draait)  in een dun straaltje tot het geheel de dikte van mayonaise heeft.
Blender Workshop

Social Media

Support

  • Contact
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Disclaimer